Målgrupper

Målgrupper

firstPeople

Industrielt salg

Vi trener industriselgere i komplekse metoder og strategiske salgsprosesser, enten deres kunder er sluttbrukere eller forhandlere.

 

Vi jobber med tematikk som løsningsssalg, key account management, økonomisk argumentasjon, forhandlinger, forretningsforståelse innkjøps-problematikk og power sales.

 

Mediesalg

Vi er spesialister på mediesalg, og trener alle som selger papirbaserte eller digitale annonseplattformer, content marketingprodukter og reklame.

 

Vi jobber med å forstå hvordan de nye mediekjøperne tenker og hva som skal til for å påvirke dem. Vi trener på metoder i salgsprosessene, med spesiell vekt på løsningssalg.

Service og butikk

Vi har programmer for dem som møter kunder over disk, eller jobber med kunderservice. Salg og kundebehandling blir moro og effektivt med våre metoder.

 

Vi kombinerer "in store training" og tadisjonelle salgskurs med en oppfølgings app på mobilen. Dette gjør treningen fleksibel, morsom, samlende, effektiv, rimelig og innovativ.

Salg på telefonen

Telefonsalg er en profesjon, derfor er alle våre salgskurs tilpasset spesielt til deres hverdag. Vi jobber primært med relasjonssalg og B2B-markedet.

 

Telefonsalg krever robusthet, sterk personlig driv, gode rutiner og høyt arbeidstempo. Vi jobber med teknikker for å komme igjennom til kunden, skape interesse, påvirke og sikre salg.

 

 

Resepten på dyktige selgere:

Godt trent, riktig verktøy og topp motivasjon.

 

firstPeople