Om oss

 

OM OSS

Hvem vi er

First People er en nettverks-organisasjon med spiss-kompetanse innenfor salg og prestasjonsutvikling. De som jobber for oss har mange års erfaring som konsulenter i salg og salgsledelse og kan vise til dokumenterte resultater.

Hva vi gjør

Vi er spesialister i å trene selgere og drive salgsutvikling. Vi jobber både ute i bedriftene som konsulenter og arrangerer kurs. Vi engasjerer dem vi trenger ved behov, men alle som jobber for oss følger samme metodikk og utfyller hverandre.

Hvordan vi jobber

Alle prosesser startes med kartlegging, dermed vet vi hvilke utfordringer og mål som gjelder, og ressursene som trengs. Vi følger en fast plan for opplæring, trening og oppfølging og kombinerer samlinger, workshops og coaching.

Vårt verdiløfte

Når vi har levert, skal selgerne være godt trent, bruke gode verktøy og ha topp motivasjon.

De skal være dyktigere i forberedelser, gjennomføring og oppfølging av salgsprosessene, ha mer fokus på salgsarbeidet og holde høyere tempo.

 

Kundeuttalelser:

First People har jobbet med en rekke ulike prosesser i Byavisa i Trondheim gjennom flere år. De gjorde selgerne til kunderådgivere og implementerte nye rutiner for salg og kundearbeid. Ove var også min coach, han hjalp meg med å tydeliggjøre rollen min som leder og ga meg mange gode verktøy å jobbe med.

 

#ESPEN TØMMERVOLD

daglig leder, Byavisa

Vi skulle gjennomføre et omfattende kompetanseløft blant selgerne i VG og engasjerte First People. I løpet av ett år ble alle mediekonsulentene skolert på ulike områder innen salg. Aktivitetsnivået økte, kundemøtene ble profesjonalisert og mediekonsulentene bidro til at VG toppet pallen i Schibsted Sales award. Vi var meget godt fornøyd med First People.

 

#RUNE DANIELSEN

kommersiell direktør VG

Vi engasjerte First People i flere omganger, blant annet for å lære opp og trene våre tekniske selgere i gode salgspresentasjoner ute hos sluttkundene våre. Vi la spesielt vekt på å utvikle kompetanse innen økonomisk argumentasjon og life circle cost. First People bidro til å heve det gjennomsnittlige nivået kraftig.

 

#PETTER SOLUM

Adm direktør Vingmed AS

 

 

Eksempler på kunder:

La oss snakke om salgsutvikling som gir praktiske resultater. Garantert lønnsomt!

Resepten på dyktige selgere:

Godt trent, riktig verktøy og topp motivasjon.

 

firstPeople